اعلام نتایج و نمایش تصاویر آثار برتر مسابقه «طراحی عنصر مرکزی سرسرای بانو هنگامه هاشمی»



اختصاصی، معمارنیوز – بنا بر اعلام دبیرخانه مسابقه «طراحی عنصر مرکزی سرسرای بانو هنگامه هاشمی»؛ نتایج مسابقه طی بیانیه ای توسط هیئت داوران بدین شرح مشخص گردید:

بیانیه هیأت داوران: (۹۹/۲/۶)
در پی فراخوان مسابقه‌ی طراحی عنصر مرکزی سرسرای اصلی بیمارستان ناظران مشهد و پس از ثبت نام بیش از ۳۰۰ نفر و وصول ۹۸ اثر، هیأت داوران در روز جمعه ۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ در مشهد و در محل پروژه‌ی در حال ساخت بیمارستان ناظران تشکیل جلسه داد و پس از بررسی دقیق و مفصل آثار، در موارد زیر اعلام نظر می‌کند:

۱- هیأت داوران با اظهار رضایت از برگزاری مطلوب مسابقه برای جذب مشارکت علاقه‌مندان در سطح کشور، دقت در اجرای مسابقه بر طبق ضوابط و معیارهای تدوین شده در آیین‌نامه‌های قانونی برگزاری مسابقات معماری و شهرسازی و همچنین ملاحظات زیست-محیطی قابل توجه، تشکر خود را از ارکان مسابقه اعلام می‌دارد.
۲- هیأت داوران با در نظر داشتن شرایط حال حاضر جهانی در پی شیوع ویروس کووید-۱۹، زمان محدود برای این مسابقه و مخصوصا تقارن آن با ایام نوروز، مراتب قدردانی خود را از کلیه‌ی شرکت‌کنندگان در مسابقه ابراز می‌دارد.
۳- با توجه به موارد طرح شده در راهنمای مسابقه که در اختیار شرکت‌کنندگان قرار داده شده بود، آثاری که به خواسته ها و شرایط تحویل اثر بی‌توجه بوده اند، پس از نخستین بررسی و ارزیابی توسط مدیر مسابقه کنار گذاشته شده و نهایتاً ۸۸ اثر برای داوری ارائه گردید. برنامه‌ریزی برای روند داوری و قضاوت آثار طی سه مرحله و با عنایت به ملاحظات طراحی و همچنین معیارهای داوری تعیین شده در فراخوان، به دقت صورت پذیرفته بود و به شرح زیر انجام گرفت:
مرحله‌ی اول: آثار به روش حذفی بررسی شد و از میان ۸۸ اثر قابل داوری؛ ۶۲ اثر با دو رأی منفی و بیشتر، از روند بررسی کنار گذاشته شدند. (۵۰ اثر با سه رأی و ۱۲ اثر با دو رأی جهت حذف)
مرحله‌ی دوم: در این مرحله به آثار باقی مانده در رقابت (۲۶ اثر) امتیازی بین ۱ تا ۱۰ توسط هر یک از سه داور اختصاص یافت و بدین ترتیب جایگاه آنها نسبت به هم تقریباً مشخص گردید. شایان ذکر است در این مرحله ۱۲ اثر حذف شده با دو رأی منفی مجدداً بررسی شدند تا هر کدام امکان بازگشت به رقابت را داشته باشند مشخص شود.
مرحله‌ی سوم: نهایتاً بین ۹ اثر (از ۲۶ اثر) که بیش از پنجاه درصد امتیاز را کسب کرده بودند، برای انتخاب رتبه های اول تا سوم بحث و مشورت شد و پس از تعیین این سه، دو اثر شایسه‌ی تقدیر به جمع آنها اضافه شد.

*در نهایت برگزیدگان این رقابت به شرح زیر اعلام می‌گردند:

رتبه اول: شناسه‌ی ۵۰WXL71IKD، مجید منصورپور
دست یافتن به پاسخی موجز با نگاهی کمینه‌گرا، سادگی و خلوص در فرم، شفافیت و عدم ایجاد مانع بصری همراه با آرامش و سکوت بصری جالب توجه، ویژگی‌های اصلی این طرح در جلب نظر هیأت داوران است. همچنین قابلیت لازم برای اصلاح، تکمیل و انطباق با تمامی خواسته‌ها را دارا می‌باشد.

http://memarnews.com/wp-content/uploads/2020/04/w01-50WXL71IKD-rotbe1-mosabeqe-sarsaraye-aslie-bimarestane-nazerane-mashhad-150×150.jpg

رتبه‌ دوم: شناسه‌ی OF5T7PJKHH، اسد دلسوز خاکی
اثری یادمانی و مانیومانتال است با سکون، تمرکز و صلابتی ویژه که بستر مناسبی از یک سطح انعکاسی جلوه‌گری و پردازش آن را دوچندان می‌کند. همچنین این‌همانی بصری خاص و خلاقانه ای با هنر و معماری ایرانی دارد.

http://memarnews.com/wp-content/uploads/2020/04/w02-OF5T7PJKHN-rotbe2-mosabeqe-sarsaraye-aslie-bimarestane-nazerane-mashhad-150×150.jpg

رتبه‌ سوم: شناسه‎ی KB77DD15IZ، تیم امین طهماسبی اوریمی و سیده یسنا حسینی
سناریویی هنرمندانه با استفاده از توسعه‌ی هندسی و تکنیک‌های متنوع فرمی-فضایی می‌باشد، که در عین تلاش در جهت هماهنگی با بستر، می‌کوشد آن را تحت تأثیر خود قرار دهد.

http://memarnews.com/wp-content/uploads/2020/04/w03-KB77DD15IZ-rotbe3-mosabeqe-sarsaraye-aslie-bimarestane-nazerane-mashhad-150×150.jpg

رتبه‌ چهارم: شناسه‌ی ۲M0QK66BBH، تیم شیما خوش‌پسند و محمد موسوی
تجسم شاعرانه‌ای ست که با به خدمت گرفتن یکی از آشناترین نمادهای زندگی و بخشندگی، به سرعت با بیننده ارتباط برقرار می‌کند و بدون نیاز به تفسیر و توضیح خاصی مفاهیم و اتمسفر لازم را ایجاد می‌نماید.

http://memarnews.com/wp-content/uploads/2020/04/w04-2M0QK66BBH-rotbe4-mosabeqe-sarsaraye-aslie-bimarestane-nazerane-mashhad-150×150.jpg

رتبه‎ پنجم: شناسه‌ی IKRURS7VTQ، تیم خشایار عدالت پژوه و امیرعلی معمارزاده
تلاش قابل‌توجهی ست که با استفاده از تکنیک‌های نوین تولید فرم، موفق شده ضمن دارا بودن ایستایی با انعطاف و پویایی مناسب، توسعه پذیری جالبی در پاسخ به انتظارات طرح را داشته باشد و آینده نگری جذابی را متبادر می‌سازد.

http://memarnews.com/wp-content/uploads/2020/04/w05-IKRURS7VTQ-rotbe5-mosabeqe-sarsaraye-aslie-bimarestane-nazerane-mashhad-150×150.jpg

هیأت داوران بار دیگر تشکر خود را از ارکان مسابقه و شرکت‌کنندگان ابراز می‌دارد و امیدوار است نتایج این مسابقه در جهت اجرای یک اثر فاخر، کارفرما را یاری رساند. شایان ذکر است:
الف) هیچکدام از آثار منتخب به دلیل ضعف های تکنیکی و عدم رعایت برخی از خواسته‌ها، واجد شرایط برای اجرای عین به عین نیست. لذا طرحی که برای اجرا انتخاب شود، نیاز به اصلاح و تکمیل براساس نظر هیئت داوران و کارفرما خواهد داشت.
ب) به دلیل کسالت و ضرورت عدم حضور مهندس سهرابیان (طراح معمار بیمارستان ناظران و عضو تیم داوری)، با هماهنگی ارکان مسابقه وحیدرضا ابراهیمی که از معماران، پژوهشگران و مدیران اجرایی برجسته می‌باشند، به عنوان جایگزین ایشان تعیین و جهت حضور در جلسه‌ی داوری قبول زحمت فرمودند که بدینوسیله بابت همراهی صمیمانه‌ی ایشان قدردانی می‌گردد.

اخباراخبار معماریدسته‌بندی نشدهرویدادهانامارو

اثار معماریاخبار معماریساختمان نامارومسابقات معماریمعماریمعماری نامارونامارو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *